Noua linie de produse revoluționează transporturile de distribuție regională.

Commercial vehicles

Caracteristicile tehnologice ale bateriilor Varta Promotive EFB asigură performanţă îmbunătăţită şi fiabilitate în orice condiţii de drum.

Commercial vehicles

Anvelopa Yokohama 902W pentru axa de tracțiune a vehiculelor comerciale grele.

Commercial vehicles

Tenneco asigură soluții de suspensie avansate, ușoare și economice pentru piața globală de vehicule comerciale

Commercial vehicles

Departamentul destinat vehiculelor comerciale al Autonet Import cunoaște o dezvoltare foarte dinamică oferind soluții integrate din ce în ce mai complexe atelierelor de reparații camioane, flotelor și operatorilor de vehicule comerciale. Pentru a afla mai multe detalii, am stat de vorbă cu managerul de vânzări pe vehicule comerciale al Autonet Import, Sergiu Șoimoșan.

Commercial vehicles

Cu experiență vastă în furnizarea de anvelope de înaltă calitate pentru segmentul de camioane, autocare și flote de pe piața românească, Autonet continuă, în 2015, să își întărească legăturile cu producătorul japonez de anvelope Yokohama.

Commercial vehicles

Acumulatorii Bosch alimentează sistemele sofisticate din cadrul autovehiculelor comerciale. Fiecare operator de flotă cunoaşte provocările cu care se confruntă acumulatorii autovehiculelor comerciale. Un număr mare consumatori electrici, perioade lungi de ralanti şi temperaturile extreme îi solicită la limită. Drept urmare, este inevitabilă înlocuirea acestora la anumite intervale. Noul acumulator TE cu tehnologie EFB dovedeşte contrariul, ba chiar promite reducerea costurilor.

Commercial vehicles