Mobil Boxx este un concept inovativ de ambalare care permite depozitarea și manipularea foarte ușoară a uleiului.

Clienti

Calitatea, încrederea și puterea de diferențiere au transformat Castrol în superbrand și în anul 2017!

Lubricants

Cel mai important eveniment al sectorului aftermarket auto din România continuă și în 2018, pe 5 mai. Spre deosebire de anii trecuți, Autonet Mobility Show propune vizitatorilor și expozanților săi un nou format și multe surprize și noutăți în ceea ce privește partea profesională, dar și a posibilităților de relaxare și entertainment. Poate cele mai importante aspecte în evoluția proiectului sunt locația evenimentului, noul centru de distribuție Autonet din Popești-Lordeni, și faptul că, în 2018, va fi organizată o singură ediție Autonet Mobility Show, în țara noastră.

Clienti

Brandurile BP şi Castrol au extins acordul de parteneriat cu grupul Renault pentru o perioadă de încă de 5 ani. În cadrul acestui parteneriat, ambele companii vor furniza combustibil şi lubrifianți pentru echipa Renault Sports F1. Mai mult, ei vor îndeplini rolul de partener tehnologic important pentru echipă.

 

Clienti

SC Autohelp SRL din Baia Mare este câștigătoarea marelui premiu al promoției Dynamax.

Clienti

Castrol şi BLOODHOUND SSC anunţă cu mândrie un parteneriat de renume, menit să inspire o nouă generaţie. Să depăşească recorduri şi să schimbe lumea.Castrol, una din cele mai puternice marci de lubrifianţi din lume, va furniza lubrifianţi performanţi, lichide de frână şi hidraulice pentru maşina supersonică BLOODHOUND, un vehicul cu o viteză terestră de 1609 km/h.

Lubricants